Opinie

Od lat zachęcamy do dzielenia się swoją opinią na naszej stronie. Sprawdź co o nas piszą zarówno tutaj jak i na innych stronach.

Google: https://goo.gl/maps/pVxkAyFY3AMbLULEA

Facebook https://www.facebook.com/autatexas

Poniżej wypisaliśmy opinie z naszej poprzedniej strony internetowej sięgające aż do 2013 roku:

Łukasz 07-02-2019

WIELKI POZYTYW. Polecam autokomis Texas zakupiłem tam już 2 auto. Miłe podejście do klienta oraz szczera historia o aucie bez owijania w bawełnę co jest rzadkością w komisach. Na pewno tam wrócę przy kolejnej zmianie auta

Stanisław 03-02-2019

W czerwcu 2013 roku zakupiłem KIA CEED 2,0 benzyna automat 143KM z przebiegiem 42000km, do dzisiaj czyli do stycznia 2019 przejechaliśmy 85000 km bez żadnej awarii z czego z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni. Autko nadal sprawne jazda nim to naprawdę przyjemność. Bardzo polecamy komis TEXAS w Kaliskach koło Wągrowca. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Na pewno jeszcze skorzystamy z usług komisu. Pozdrawiamy ekipę

Łukasz 14-10-2018

Na autohandlu kupiłem VW Golf. Na wszystkie pytania odpowiadali rzeczowo i konkretnie. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam

Daria 15-08-2018

Witam. Kilka dni temu kupiłam Seata Ibizę, jestem bardzo zadowolona z tego auta. Panowie szczerze podeszli do tematu, niczego nie ukrywali odpowiadając na zadawane pytania. Stan techniczny pokrywa się z opisem wystawionym na stronie. Szczerze polecam ten komis wszystkim, którzy chcą zmienić samochód. Panowie są bardzo rzetelni.

Joanna 03-08-2018

Kupiłam 28.07.2018 HONDĘ CIVIC VII u tego sprzedawcy. Z czystym sumieniem polecam AUTO TEXAS! Profesjonalna obsługa, widać że Panowie mają nie małe doświadczenie. Wszystko zgodne z umową i ze stanem faktycznym. Do tego w szczególności Pan Krzysztof bardzo sympatyczny, pomocny i godny zaufania. Cała transakcja przebiegła w miłej atmosferze. I jak na razie z autka jestem bardzo zadowolona (oczywiście odpukać i nie zapeszając! 🙂 )

Violetta Prus 07-07-2018

Kupiłam u Panów w firmie OPLA ADAMA. Właściciel w profesjonalny sposób odpowiadał na wszystkie pytania. Rzetelnie przedstawiono mi wszystkie dokumenty pojazdu, które potwierdzały wcześniejsze informacje przekazane telefonicznie. Obsługa miła i kompetentna. Polecam osobom planującym zakup auta. Serdecznie pozdrawiam

Sylwia i Tomek 15-01-2018

Kupiliśmy Renault Scenic. Jesteśmy bardzo zadowoleni wspaniały komfort jazdy, silnik chodzi cichutko 🙂
Panowie sprzedający bardzo mili, wszystko ładnie wyjaśnili 😛
Serdecznie polecamy!

Daniel 19-12-2017

SUPER POZYTYW!
W auto handlu TEXAS zakupiłem Sata Leona ST III generacji. Auto zachwyca nie tylko swoimi osiągami, ale przede wszystkim stanem technicznym. Właściciel bardzo rzetelnie i zgodnie z prawdą przedstawił całą znaną sobie historię samochodu. Potwierdził ją oryginalnymi dokumentami. Jako potencjalny nabywca uzyskałem odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Właściciel jak i pracownicy podchodzą bardzo podmiotowo do Kupującego, co musi się podobać. Jakość techniczna zakupionego samochodu, komfort zakupu połączony z najwyższej jakości obsługą skłaniają mnie do stwierdzenia, że w przyszłości, gdy ponownie zdecyduję się na zakup używanego samochodu swoje pierwsze kroki skieruję do TEXASU w Wągrowcu.
Bardzo dziękuję za udaną transakcję. Pozdrawiam! 🙂

Weronika 07-11-2017

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam 🙂 Kupiłam Golfa VI w bardzo rozsądnej cenie, udało się wynegocjować kilka dodatków, wszystko zgodne z opisem, na wszystkie pytania konkretna odpowiedź. Z auta jestem zadowolona. Oby więcej takich sprzedawców 🙂 Gorąco pozdrawiam Panów z Texas 🙂

Monika 28-10-2017

Super sprzedawca. Wszystko szybko, pięknie i na temat załatwione. Polecam serdecznie. Pozdrawiam 🙂

Dariusz 23-10-2017

Sprzedającego oceniam na bardzo dobry. Obsługa rzetelna. Samochód zgodny z opisem kupiony w sobotę i w poniedziałek rejestracja samochodu bezproblemowa (komplet dokumentów) Stan faktyczny auta taki jak w opisie przede wszystkim przebieg zgodny (sprawdziłem w serwisie i się zgadzał). Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, nie było problemu aby po mnie wyjechał na stację pkp, ponieważ jechałem z Warszawy. Polecam takiego sprzedającego, oby więcej takich osób było! 🙂

Magdalena 21-10-2017

Polecam tego sprzedawcę. Bardzo profesjonalna obsługa. Panowie bardzo mili i chętni służyć pomocą. Auto zgodne z opisem sprzedawcy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Inni sprzedawcy powinni brać przykład z tej firmy.
Właścicielka ślicznego białego Renault Megane 😀

Sandra 10-10-2017

Zakupiłam u Państwa Citroena C4 i jestem bardzo zadowolona. Super profesjonalna obsługa, Panowie przemili.

Piotr 16-09-2017

Polecam tę firmę w 100%. Samochód zgodny z opisem, po sprawdzeniu w warsztacie wszystko się zgadza. Sprzedawca udziela gwarancji na oryginalność przebiegu. Jeżeli w aucie było coś robione to mówi, a nawet pokazuje zdjęcia. Naprawdę firma godna polecenia.
Pozdrawiam, właściciel Seata Altea XL

Mariusz 16-09-2017

Kupiłem u Panów CITROENA C4 Jestem bardzo zadowolony z całej transakcji. Profesjonalizm, operatywność, wiedza oraz miła obsługa. Salony autoryzowane wielkich firm niech się uczą jak powinno się prowadzić kupno-sprzedaż auta. Mój następny zakup będzie na pewno w firmie Texas. Serdecznie POLECAM.

Milena 04-09-2017

Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Auto tak jak opisywał sprzedawca. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam ten komis. Pozdrawiam 🙂

Wojtek 26-07-2017

Super obsługa… rozmowa dot transakcji rzetelna, właściciel dotrzymuje słowa! Po zakupie auta właściciel odbiera telefon. Auta ma zadbane. Polecam ten komis. Kupiłem tam Astrę i wszystko jest ok. Zgodne z opisem i stanem faktycznym!

Elżbieta 23-07-2017

Bardzo profesjonalna firma i obsługa na najwyższym poziomie. Przyjechałam pociągiem, a wróciłam Mercedesem w automacie. To zakup mojego pierwszego auta i jestem zadowolona z ciepłego podejścia Panów, którzy mi wszystko jasno wytłumaczyli 🙂 🙂 Polecam firmę TEXAS i opłaca się do nich nawet jechać z drugiego końca Polski.

Jarek 13-07-2017

Szczerze dołączam do pozytywnych opinii dla TEXAS za zakup samochodu MINI Cooper, który okazał się udanym zakupem. Wbrew opinii, które krążą nad komisami samochodowymi TEXAS należy z pewnością do komisów, w których podchodzi się do sprzedaży pojazdów z zamiłowania, a nie tylko z chęci szybkiego dorobku zazwyczaj przy użyciu zmasakrowanego pojazdu, wymienionych elementów na sztukę, wiadra szpachlu i na koniec wszystko przykryte lakierem robiąc z takiego pojazdu tak zwaną “igłę” bezwypadkową.

Piotr 12-05-2017

Niedawno kupiłem u Was auto. Jestem bardzo zadowolony 🙂 Chciałem podziękować za profesjonalną obsługę. Auto w perfekcyjnym stanie i wszystko zgodne z opisem. Szczerze zachęcam innych do korzystania z usług tej właśnie firmy 🙂
Panie Krzysztofie
Dziękuję i pozdrawiam

Michał 23-04-2017

Kupiłem z żoną w grudniu samochód Kia Carens. Właściciel bardzo miły i wzbudza zaufanie, samochodem przejechaliśmy około 3000 km i wszystko jest ok. P gruntownym przeglądzie samochodu przez niezależnego mechanika usłyszeliśmy, że dokonaliśmy udanego zakupu i nie miał żadnej poważnej przygody oraz przebieg jest autentyczny. Wszystkie dokumenty do rejestracji były wzorowo przygotowane. Następny samochód najprawdopodobniej też kupię w Texasie. Pozdrawiam właściciela i dziękuję z uczciwość.

Jarek 24-03-2017

Kupiliśmy z żoną Audi A6 i wszystko zgodne z opisem. Auto super i bez zastrzeżeń. Wspaniały kontakt z właścicielem komisu jak i z pracownikami. Szczerze polecamy firmę Texas i myślimy, że znaleźliśmy wraz z żoną komis, w którym posiadają naprawdę sprawne i nie kombinowane auta. Pozdrawiamy

Sławek 07-03-2017

Witam. Parę dni temu kupiłem w firmie Texas Audi A4. Z zakupionego auta jestem zadowolony. Auto zgodne z opisem i gwarancją przebiegu, którą potwierdził serwis. Bardzo miła i fachowa obsługa. Dobry kontakt z właścicielem firmy. Szczerze polecam firmę Texas 🙂

Krystian 22-02-2017

Miałem już kilka aut w swoim życiu i wszystkie zakupione w różnych komisach. W końcu znalazłem komis warty polecenia i warty uwagi. Kupiony w styczniu Seacik Altea sprawuje się świetnie, przejechałem już tysiące km i żadna kontrolka się nie zaświeciła 😀 Właśnie została założona instalacja lpg i jeżdżę za małe pieniądze.
Texas warty polecenia. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów 🙂

Tomasz 18-01-2017

Witam. Wstawiam bardzo pozytywny komentarz. Z auta, które kupiliśmy jesteśmy bardzo zadowolenia. Samochód zgodny z opisem. Sprzedawca bardzo miły, rzeczowy, na wszystkie pytania jasna odpowiedź, profesjonalista. Z kompletem dokumentów i bez obaw wracaliśmy 200km do domu. Polecam i pozdrawia Pana z Texasu.

Ryszard 15-12-2016

Kupiłem Fiata Scudo. Auto w 100% zgodne z opisem. Profesjonalna i miła obsługa, pomoc w załatwieniu formalności rejestracyjnych. SZCZERZE POLECAM!

Tomasz 08-12-2016

Witam serdecznie. Trzy tygodnie temu kupiliśmy Opla Vivaro. Auto zgodne z opisem, jeździmy codziennie, jesteśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie polecamy tego sprzedawcę. Warto było przyjechać 230km po auto. Pozdrawiamy, firma www.goldnet.com.pl

Dorota 07-12-2016

Kupiłam w tym komisie Forda Mondeo jechałam negatywnie nastawiona co do uczciwości sprzedających auta Po zakupie w tym komisie stwierdziłam, że są jeszcze ludzie uczciwi. Panowie bardzo mili i profesjonalni, auto zgodne z opisem. Gorąco polecam komis TEXAS. Dorota z opolskiego

Błażej 26-09-2016

Dzień dobry. Kupiłem Forda Galaxy 2008 rok. Znalazłem go w internecie, przyjechałem prawie 400 km po niego… Wszystko zgodne z opisem w internecie i informacjami podanymi przez telefon. Auto przygotowane do rejestracji, wszystkie opłaty w cenie. Naprawdę polecam. Dziękuję Panowie, pozdrawiam

Piotr 26-09-2016

Witam. Trzy miesiące temu kupiłem w firmie Texas Peugeota 308 1.6 16v 2009r. Przejechałem nim od tego czasu 6000 km, jestem bardzo zadowolony, auto w super stanie zgodne z opisem w ogłoszeniu. Właściciel i pracownik bardzo mili i profesjonalni. Przy następnej wymianie samochodu na pewno wybiorę się do tego komisu. Pozdrawiam obu Panów.

Rafał 04-09-2016

Miesiąc temu kupiłem w tym komisie BMW E46 2.2 coupe. Zrobione już ok 1500 km i wszystko jest w porządku. Serdecznie polecam firmę Texas 🙂 Kolejny samochód także będzie kupiony w tym komisie. Pozdrawiam!

Krzych 20-08-2016

Witam. Polecam firmę TEXAS, profesjonalna obsługa, kupując u nich auto można być pewnym stanu faktycznego. POLECAM 🙂

Przemek i Agnieszka 15-08-2016

Bardzo miła obsługa, chłopaki pomocne, użyteczne, z dużą cierpliwością dla klienta. Udostępniają wszystkie możliwe dokumenty, kupowaliśmy samochód Toyote Avensis, pokazywali wszelkie zarysowania, wszystko. Jazda próbna bez problemu, w takim komisie chętnie kupuje się samochód. Pozdrawiamy

Norbert 11-08-2016

Z czystym sumieniem mogę polecić FH Texas. Kupiłem od nich Skodę Octavię. Przez lekko ponad pół roku zrobiłem ponad 20.000 km bezawaryjnie. Zarówno właściciel firmy jak i pracownicy bardzo mili i życzliwi. Jeśli będę szukał następnego auta to na pewno zgłoszę się do Texasu. Pozytyw w 100% 🙂

Leszek 05-07-2016

Witam, kilka dni temu kupiłem w firmie TEXAS samochód, potrzebowałem dostarczenia papierów (moja wina, źle podałem e-mail) zrobiono mi to od ręki, choć chłopaki mieli urlop. Być na urlopie – komu by się chciało, a oni od ręki załatwili sprawę. Z ręką na sercu polecam, a autko śmiga po drogach.

Wolfhorde 01-07-201

Witam.
Kupiłem autko z tego komisu kilka dni temu… obsługa profesjonalna. Autko zgodne z opisem… żadnych problemów z dokumentacją… i chociaż jestem sceptycznie nastawiony do komisów, to firmę Texas polecam gorąco 🙂

Michał 19-05-2016

Witam. Polecam firmę TEXAS AUTO HANDEL. Obsługa w komisie miła i profesjonalna. Pierwsze auto w tym komisie zakupiłem 7 lat temu, był to rodzinny samochód Opel Zafira. Teraz wróciłem i zakupiłem auto sportowe, piękne Subaru Impreza. Wszystkie dokumenty do rejestracji gotowe. Autem można wracać na kołach do domu. Co ważne, jako jedni z nielicznych udzielają gwarancji na zakupione auto. Michał z Poznania.

Marcin 18-03-2016

Witam. Przeglądając oferty aut wpadłem na Opla Astrę z tego komisu, gdy przyjechałem stan wizualny zgadzał się z opisem i zdjęciami. Właściciele komisu znający się na rzeczy udzielili wszystkich informacji, nie było problemu ze sprawdzeniem auta u mechanika, przegląd załatwiony, dokumenty do zarejestrowania uszykowane, nic tylko jeździć. Szczerze mogę polecić ten komis i profesjonalną obsługę, zero problemów, pewnie jeszcze kiedyś tam wrócę 🙂 Pozdrawiam

Ryszard 23-02-2016

W 8 tygodniu 2016 r dokonaliśmy zakupu samochodu FF. Dobrze wykwalifikowana załoga komisu pod czujnym okiem właściciela doradza i udziela pełnych informacji o zakupie. Szef trudny i nieustępliwy w negocjacjach, ale dobry towar sprzedaje się w dobrych cenach. KOMIS zasługuje na 5+, plus znaczy premia dla sprzedawców. Godny polecenia.

Andrzej 29-01-2016

Witam, Szubin się kłania. Polecam gorąco firmę TEXAS!!! Bardzo miła obsługa na najwyższym poziomie!!! 🙂 Właściciel firmy bardzo uprzejmy, panuje tam rodzinna atmosfera. Wszystkie dokumenty skompletowane i gotowe pod rejestracje. Naprawdę szczerze polecam ten komis. Pozdrawiam

Adrian 13-12-2015

Zakupiłem samochód 3 miesiące temu. Obsługa bardzo miła, profesjonaliz w 100%. Samochód również spisuje się bez zarzutu, rzeczywiście jest jak nowy. Polecam wszystkim ten komis. Jak będę myślał nad zmianą samochodu to na pewno przyjadę po raz kolejny ponad 300 km, by go zakupić u Was.

Sylwia 11-12-2015

Gorąco poleca firmę TEXAS. Profesjonalna i miła obsługa, rzetelny i uczciwy sprzedawca. Samochód zgodny z opisem w 100%. Sprzedawca nic nie ukrywa. Takiej firmy jeszcze nie spotkałam. Wszystkie dokumenty skompletowane i przygotowane do rejestracji. Sama rejestracja zajęła 5 minut. Kultura osobista na bardzo wysokim poziomie. Tak jak powiedziałam na miejscu “dobrze się Wam z oczu patrzy”. Jestem bardzo zadowolona. Polecam Was wszystkim!

Waldemar Tymiński 08-11-2015

Odwiedziłem kilka wybranych autek w komisach, przejechałem 200 km i straciłem całą sobotę. Byłem strasznie zły, bo wszystkie ogłoszenia to jedna wielka ściema. Wracając do domu, przy drodze zobaczyłem ten komis i postanowiłem zajrzeć. Ojciec z synem, prowadzący ten komis przywrócili mi wiarę w handlowców. Autko było tylko troszeczkę droższe od średniej, ale było warte grzechu! Jednak najbardziej ujęła mnie KULTURA OBSŁUGI klienta!!! Panowie właściciele “komisów” uczcie się. Polecam wszystkim i zapewniam, że następny samochód zacznę szukać w tej firmie.

Stanisław 20-10-2015

To które to już auto u Was zakupiłem, bo się pogubiłem 🙂
Kupowałem, kupuję i będę kupować u Was, bo naprawdę WARTO. Polecam firmę TEXAS wszystkim potencjalnym klientom, nie zawiedziecie się 🙂

Magdalena 15-10-2015

Witam i polecam firmę Texas! Znalazłam autko na stronie firmy – opis samochodu zgodny ze stanem faktyczny, – przegląd techniczny zrobiony w mojej obecności. Obsługa profesjonalna i cierpliwa tłumacząc wszelkie wątpliwości BLONDYNCE 😀 Dokumenty przygotowane do rejestracji – wszystko “zapięte na ostatni guzik”.
Kupiłam i wróciłam autkiem do domu do Poznania. Gratuluję prowadzącym firmę. Pozdrawiam

Piotr 22-07-2015

Mimo niedalekiej odległości od gnieźnieńskich auto komisów (kto je odwiedził, wie co mam na myśli:) ) do przyjazdu po auto “igłę” zachęciły mnie opinie osób, które zakupiły tu swoje wymarzone autka.
Po kilku miesiącach przeglądania i sprawdzania ofert internetowych szykowałem się na wyjazd do Niemiec, po auto zgodne z opisem, moimi oczekiwaniami i wymaganiami żonki 😉 odpuszczając sobie polskie strony internetowe. I tak w zasadzie, w przeddzień wyjazdu do Niemiec, żonka pokazała mi Astrę. Myślę sobie: auto jak każde, zdjęcia super, opis mega itp… Ale!!! Pisemna gwarancja przebiegu, 3-miesięczna gwarancja w cenie, opinie oraz co jest NIESPOTYKANE na skalę chyba światową, udostępnianie zdjęć przed naprawą pokolizyjną zdecydowały, że w towarzystwie Seby (mistrza świata w dziedzinie motoryzacji) udaliśmy się obejrzeć to cudo. I KUPIŁEM!!!
P.s. dla podejrzliwych po przejściach FOTO + OPIS = RZECZYWISTOŚĆ. P.s. dla właściciela fajnie, że jesteście otwarci na sugestie klientów 🙂 DZIĘKI

Arek 30-06-2015

Witam. W czerwcu 2013 kupiłem w Texasie Punto. Autko zgodne z opisem, sprawuje się bardzo dobrze. Przez dwa lata użytkowania przejechałem nim bezawaryjnie 17000km. Ukrytych wad nie wykryto. Polecam ten komis i jego rzetelną obsługę. W przyszłości nie wykluczam ponownego zakupu w tym komisie 🙂

Marcin 15-06-2015

Witam. Firmę Autatexas i odwiedzających. Zakupiłem Golfa 6 i jestem mega zadowolony z auta i podejścia pełnego profesjonalizmu jakie można otrzymać w tym firmowym komisie. Gratuluję prowadzenia Firmy. Wszystkim kupującym polecam TEXAS, jeśli chcecie dobre auto to tylko u nich.

Bogdan 09-06-2015

Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm. Uczciwość i rzetelność. Opis auta zgodny ze stanem faktycznym. Auto po badaniu technicznym w mojej obecności z kompletem dokumentów do rejestracji. Tak trzymać. Pozdrawiam

Zbigniew 31-05-2015

Trzy tygodnie temu zakupiłem samochód w komisie AUTO HANDEL TEXAS. Z auta jestem bardzo zadowolony i powiem szczerze, że tak profesjonalnej i miłej obsługi to jeszcze nie spotkałem. To jest firma godna polecenia.

Damian 28-05-2015

Polecam firmę Texas. Pełen profesjonalizm. Szczere podejście do klienta. Jazda samochodem tutaj kupionym to cała przyjemność

Zbigniew 24-05-2015

Szczerze mogę polecić firmę TEXAS bardzo miła i profesjonalna obsługa. Kupiłem Hondę Civic i jestem bardzo zadowolony. Sprzedający nie ukrywał żadnych wad. Przed sprzedażą wraz ze sprzedającym udaliśmy się tym autem do ASO na przegląd, który nie wykazał żadnych usterek.

Gustaw 06-05-2015

Szczerze mogę polecić Auto Handel TEXAS!
Ogłoszenie bardzo mnie zainteresowało lecz by zobaczyć samochód musiałem pokonać prawie 400 km w jedną stronę. Na miejscu sprzedawca uczciwie powiedział co jest ok, a co nie jest w pojeździe (samochód prawie 10letni).
W środku stan pojazdu odpowiadał stanowi licznika, widać też było, że Texas dba o to by samochód sprzedawać czysty, ale nie odpicowany by zasłonić wady.
Sprzedający zgodził się na wyjazd samochodem do ASO – prawie 100km obie strony. Podczas jazdy nie znalazłem NIC co mogłoby sugerować, że sprzedający chce mnie oszukać. W ASO potwierdził się stan samochodu i niestety okazało się, że samochód ma problem z centralnym zamkiem i hamulcem ręcznym. Po powrocie do siedziby firmy sprzedający zgodził się naprawić te usterki przed sprzedażą samochodu. Wróciłem do domu czekając aż te dwie rzeczy zostaną naprawione.
W umówionym terminie wróciłem do Texasu pociągiem, by samochód ostatecznie kupić. Wszystkie zajęło tylko 1.5 h od momentu wyjścia z pociągu do odjechania samochodem!
Do dziś przejechałem pojazdem ponad 2000 km. Poza oczywistymi wymianami eksploatacyjnymi (olej, filtry, opony, klocki) nie było potrzeby żadnych napraw w samochodzie. Łącznie byłem w ASO, w norauto i u zaufanego mechanika naprawiającego auta rodziny. Pojazd i wszystkie jego układy są na 100% sprawne.
Podsumowując. Wszystkim tym, którzy szukają samochodów bez ukrytych wad w rozsądnej cenie (dającej zarobić sprzedającemu i nie drenującej portfela) mogę szczerze polecić TEXAS!

Dorota 09-04-2015

Witam! Po Toyotę Yaris przyjechałam wraz z mężem z Częstochowy. Auto wcześniej widziałam na zdjęciach zamieszczonych na stronie ogłoszenia. Wszystkie dane techniczne zachęcały do zakupienia tego pojazdu. Postanowiliśmy zaryzykować i warto było. Jestem zachwycona autkiem, które prezentuje się doskonale zarówno pod względem technicznym jak i wizualnym. Cała transakcja została przeprowadzona profesjonalnie, szybko i skutecznie, w miłej atmosferze Jeśli kiedykolwiek zdecyduję się na zmianę auta, to już wiem gdzie udam się po kolejne. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za Państwa fachową pomoc i życzliwość jaką okazujecie klientom.

Iza 24-03-2015

Witam. 2 tygodnie temu zakupiłam w komisie Texas samochód Suzuki Swift. Jestem bardzo zadowolona ponieważ obsługa w tym komisie jest profesjonalna, na najwyższym poziomie, autko w doskonałym stanie, pełen komplet dokumentów, wszystko rzetelne i uczciwe, wystawiona pisemna gwarancja autentyczności przebiegi, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Właściciel przesympatyczny, prawdziwy pasjonata motoryzacji. Polecam!

Arleta 24-03-2015

Polecam ten komis, obsługa bardzo miła, już telefonicznie można się wszystkiego dowiedzieć. Wszystko świetnie pokazane i opowiedziane. Polecam!

Krzysztof 23-03-2015

Firma Texas godna polecenia! Przyjemna i profesjonalna obsługa! Tak trzymać! Polecam wszystkim nie zdecydowanym na zakup samochodu tej firmie! Nie zawiodą się Państwo! Pozdrawiam! 😀 Już wiem, gdzie kupię następne auto.

Beata 13-03-2015

Polecam z całego serca, wczoraj zakupiliśmy Opla Zafirę, autko przepiękne, już w rozmowach telefonicznych można było uzyskać wszelkie informacje. Obsługa przemiła, właściciel komisu przesympatyczny.
Pomimo odległości 220km na pewno wrócimy tutaj po kolejne autko. Jesteśmy bardzo zadowoleni 🙂

Sebek 10-02-2015

Kolejny Seat zakupiony w komisie u Pana Krzysztofa i kolejny raz bez zastrzeżeń. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko w miłej atmosferze. Opis pojazdu nie tylko na stronie, ale również przez telefon właściciel komisu wszystko dokładnie opisał i potwierdził. Komis godny polecenia bez jakichkolwiek niedomówień i niejasności. Polecam!

Jarek 08-02-2015

Byłem dość sceptycznie nastawiony do ogłoszenia na otomoto.pl, bo nie uśmiechało mi się robić 350 km w jedną stronę na marne. Ale miło się zaskoczyłem. Auto BMW 3 okazało się w super stanie i zgodne z wszystkimi ustaleniami. Duży plus za nie ściemnianie – przed wyjazdem zostałem w pełni uświadomiony co było robione i naprawiane. Całość transakcji przebiegła w bardzo miłej atmosferze (ekipa to prawdziwi pasjonaci motoryzacji. zwłaszcza tej z duszą). Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Bartek 22-01-2015

Auto kupiłem pod koniec grudnia i śmiało mogę powiedzieć, że jego stan odpowiada wcześniejszym ustaleniom. Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie, bez jakichkolwiek komplikacji. Sprzedawca całkowicie otwarty, nie miał nic do ukrycia. Podsumowując, zdecydowany pozytyw.

Dariusz 29-12-2014

Witam, dzisiaj z małżonką zakupiliśmy piękną Fiestę w Auto Texas. Duże uznanie za obsługę klienta, doskonały opis samochodu przez telefon i co najważniejsze rzetelny i zgodny ze stanem faktycznym opis. Pełen profesjonalizm, gdyby takich auto komisów było więcej w Polsce, to skończyłoby się cofanie liczników i niestety musimy sobie powiedzieć jako “oszukiwanie kupujących”. Pozdrawiamy

Leszek 20-11-2014

Po znalezieniu samochodu na stronach otomoto, pojechałem do komisu, sprawdziłem, czy podane dane są zgodne. Podczas rozmowy i oględzin wszystko się potwierdziło. Miła obsługa, nienachalność, rzeczowość doprowadziło do szybkiego i dobrego zakupu. Polecam 🙂

Darek 15-11-204

Witam. Właśnie kupiłem Volkswagen Jetta w Texas’ie. Auto zgodne z opisem, na miejscu doskonała obsługa klienta, pełen komplet dokumentów, wszystko rzetelnie i uczciwie. Przyjechałem po samochód prawie 500 km, ale opłacało się, gdyż samochód sprawuje się znakomicie, bez żadnych usterek czy niedomówień. Jestem zadowolony i każdemu, kto ma zamiar kupić auto polecam właśnie ten komis 🙂

Marcin 12-11-2014

Kupiłem BMW, rozmawiałem przez telefon, właściciel tak opisał auto, że po przyjeździe na miejsce nic mnie nie zaskoczyło. Tak jak opisał tak wyglądało, same pozytywy. PROFESJONALIŚCI 🙂 🙂 🙂

Daniel 03-11-204

Polecam
Kilka dni temu kupiłem w TEXAS’ie Forma C’Max. Jestem zadowolony z auta, mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę mógł też tak powiedzieć 😀 Panowie są bardzo profesjonalnie i uczciwi. Polecam ten komis samochodowy

Kacper 02-11-2014

Witam!
W zeszłym tygodniu kupiłem VW Passata w bardzo bogatej wersji i bardzo rozsądnej cenie. Po dokładnym sprawdzeniu auta w ASO okazało się, że wszystkie informacje udzielone przez sprzedającego były zgodne z prawdą. Jestem bardzo zadowolonym klientem i serdcznie polecam ten komis.

Magdalena 05-10-2014

We wrześniu 2014 kupiliśmy w tym komisie Opla Astrę. Auto zadbane, opis auta zgodny ze stanem faktycznym . Sprzedawca uczciwy i rzetelny, nic nie ukrywa. Obsługa na najwyższym poziomie. Samochód doskonale przygotowany do sprzedaży pod względem formalnym i wizualnym. Komis godny polecenia.

Ewa 08-09-2014

Miesiąc temu w komisie Texas kupiłam BMW E90 – samo kupno przebiegło szybko i sprawnie w miłej atmosferze 🙂 Samochód zgodny z opisem, przygotowany do pierwszej rejestracji w Polsce (wszystkie opłaty, tłumaczenia i badanie techniczne).
Komis godny polecenia 🙂

Sławek 30-08-2014

Kilka dni temu minął rok jak kupiłem w Texasie Hondę Civic. Celowo poczekałem z opinią, żeby sprawdzić jak auto będzie się zachowywało. No i przegląd po roku od zakupu wypadł tak samo idealnie jak przegląd przed zakupem. Autko spisuje się znakomicie, a więc nie pozostaje mi nic innego jak wyrazić swoją pozytywną opinię i pochwalić ekipę za jakość sprzedawanego produktu i obsługi. Dziękuję i pozdrawiam!